Nieuwjaarswens Bestuur

Als we terugkijken op het afgelopen jaar kunnen we spreken van een zeer bijzonder jaar, waarin een ieder veel veerkracht heeft moeten tonen.

In maart van het afgelopen jaar heeft iedereen in meer of mindere mate te maken gekregen met het coronavirus. Ook FC Dordrecht Amateurs is hier niet aan ontkomen. Activiteiten bij de club die stil kwamen te liggen, de kantine en de kleedkamers die moesten sluiten en het “nieuwe normaal” werd langzaam het gemeengoed.

Na even een moment van een kleine opbloeiperiode waarin we weer mochten voetballen, is in oktober van het afgelopen jaar wederom een verbod op alle voetbalactiviteiten gelegd, waarbij alleen de jeugd tot en met 17 jaar was toegestaan om te trainen en onderling wedstrijden mochten spelen.

Dit hebben we als vereniging dan ook met beide handen aangegrepen en we kunnen stellen dat daar alles in het werk is gesteld om het voor onze jeugd zo “normaal” mogelijk te maken op voetbalgebied. Hiervoor zeer veel dank aan alle vrijwilligers die die toch maar 3 dagen per week paraat staan om de jeugd op het trainingsveld te begeleiden en alles zo “coronaproef” als mogelijk in goede banen te leiden.

We laten nu 2020 achter ons en kijken vooruit naar het jaar 2021. Het vaccineren gaat beginnen en hopelijk leidt dit gedurende het jaar dat we het zogenaamde “nieuwe normaal” weer kunnen inruilen voor het “oude normaal”.

Het bestuur van FC Dordrecht Amateurs wenst alle leden en vrijwilligers, ondanks de coronacrisis het allerbeste voor een gezond en sportief 2021 !

Gezien de lockdown zal er dit jaar geen nieuwjaarsreceptie zijn.