WORD LID EN SCORE EEN ORGINEEL TRAININGSPAK EN LEDENKORTING!

Lijkt het je leuk om te komen voetballen bij FC Dordrecht Amateurs, pak dan nu je kans en kom kennismaken op de Krommedijk. We hebben elftallen in vrijwel elke leeftijdsklasse en hebben plaats voor zowel jongens als meisjes.

De Jeugd traint op maandag- en woensdagavond vanaf 18.30 uur en de kabouters op zaterdagmorgen. De kabouters trainen en voetballen komend seizoen zelfs in het stadion van de BVO!

Als lid van FC Dordrecht Amateurs krijg je o.a. ledenkorting op seizoens- en toegangskaarten bij FC Dordrecht BVO, ledenkorting tot wel 30% op de clubline van Jartazi , maak je kans om ballenjongen/meisje te zijn bij een wedstrijd van FC Dordrecht en krijg je geregeld gasttrainingen van de spelers van FC Dordrecht BVO.

Kom gerust een keertje kijken, maar een keer meedoen is nog leuker! Je kan in overleg kosteloos een aantal proeftrainingen meedoen. Besluit je om lid te worden dan krijg je een origineel FC Dordrecht trainingspak helemaal gratis!

Voor meer informatie kijk op www.fcdordrecht-am.nl, kom langs op één van de trainings- of wedstrijddagen of neem contact op via: jeugd@fcdordrecht-am.nl of de jeugdcoördinator (06 415 02 630).

SAMEN STRIJDEN, SAMEN WINNEN