SPONSORING

 

Een (voetbal) vereniging, hoe groot of klein dan ook, kan niet zonder sponsoring. Met de inkomsten uit contributie en kantine kunnen de meeste verenigingen net hun broek ophouden.

Zonder sponsoring kan met name de jeugd niets extra´s worden geboden , wat tegenwoordig broodnodig is om de met name de oudere jeugd aan het voetballen te houden. Als we kijken wat er tegenwoordig binnen een voetbalvereniging plaatsvindt, kunnen we dit bijna met een bedrijf vergelijken. Alles wat er in een bedrijf gebeurt, gebeurt ook binnen een vereniging als FC Dordrecht Amateurs.

Publiciteit, financiën, resultaten, motivatie en personeels- (vrijwilligers) en spelersbeleid. De ondernemer weet, net als het bestuur van FC Dordrecht Amateurs, alles af van tegenslag, beperkte middelen, personeels(spelers) verloop en ziekteverzuim. Natuurlijk zit er bij sponsoring een gedeelte ''goodwill'' bij, maar het gaat er zeker toch ook om dat een bedrijf met bescheiden middelen en met een beetje creativiteit zijn bekendheid in de regio kan vergroten om de concurrentie voor te blijven.

Bovendien als de naam van uw bedrijf door sponsoring vermeld wordt op bijvoorbeeld reclamebord/shirt/programmaboekje o.i.d. dan kunt u de kosten als reclamekosten 100% aftrekken.

Sponsoring.
Hierbij kunt u denken aan bordsponsoring, kledingsponsoring, vlagsponsoring, balsponsoring, windvangerssponsoring, clubblad-advertentie, sponsoring op deze website met link, club van 50 etc. Alle mogelijke vormen van sponsoring zijn denkbaar.

Vrienden van de jeugd
Voor de jeugd hebben we speciaal een bord in de kantine hangen voor "vrienden van de Jeugd". Dit is speciaal opgehangen voor iedereen die de jeugd van FC Dordrecht Amateurs een warm hart toedragen. Denk hierbij aan ouders, opa's en oma's maar ook teams en individuele leden of /niet leden die specifiek de jeugd van FC Dordrecht Amateurs financieel steunen om activiteiten, zoals een jeugdkamp of een sportdag etc. te kunnen bekostigen.

Uw naam op dit bord in goud = €50,- ....zilver = €25....en in brons €15,- zo is er voor iedereen een keuze. Neem voor sponsoring vrienden van de jeugd contact op met iemand van het jeugdbestuur.

Als u meer wilt weten voor overige sponsering, neem dan contact op met iemand van de sponsorcommissie (bestuur) of mail met Sponsorcommissie@fcdordrecht-am.nl