Ledenadministratie

Wijziging adres
Als je gaat verhuizen moet je zo snel als mogelijk je nieuwe adres per e-mail doorgeven aan de ledenadministratie@fcdordrecht-am.nl. Als je de  wedstrijdzaken-app op je telefoon hebt dan kan je zelf je adres gegevens wijzigen. De ledenadministratie ontvangt hiervan bericht in Sportlink.

Wijziging telefoonnummer
Bij verandering van telefoonnummer moet je zo snel als mogelijk je nieuwe telefoonnummer per e-mail doorgeven aan de ledenadministratie@fcdordrecht-am.nl. Ook in dit geval geldt, als je de wedstrijdzaken-app op je telefoon hebt dan kan je zelf je telefoonnummer of 06 nummer wijzigen. De ledenadministratie ontvangt hiervan bericht in Sportlink.

Wijziging e-mail adres
Bij verandering van e-mail adres moet je zo snel mogelijk je nieuwe e-mail per e-mail door te geven aan de ledenadministratie@fcdordrecht-am.nl.

Overschrijving van een andere vereniging naar FC Dordrecht Amateurs
Kom je van een andere vereniging naar FC Dordecht Amateurs, dan moet je je eerst af melden bij de vorige vereniging en krijg je een relatiecode mee. De relatiecode en een volledig ingevuld inschrijfformulier van FC Dordrecht Amateurs geef je af aan iemand van het (jeugd) bestuur De ledenadministratie zorgt dan voor de juiste over- en inschrijving in Sportlink

Overschrijving van FC Dordrecht Amateurs naar een andere vereniging
Bij een overgang naar een andere vereniging moet je je schriftelijk of per e-mail af melden bij de ledenadministratie en ontvang je je relatiecode waarmee je je kunt aanmelden bij de nieuwe vereniging. Wanneer je nog (financiële) verplichtingen heeft kan de vereniging je overgang maximaal 3 jaar blokkeren

Opzeggen lidmaatschap
Het opzeggen van het lidmaatschap dient altijd schriftelijk door middel van een uitschrijfformulier of per e-mail voor 30 Juni te gebeuren via de ledenadministratie. Opzegging na 30 juni verplicht je nog een jaar contributie te betalen, wat te maken heeft met contributie verplichting van onze vereniging aan de KNVB.

Per e-mail: ledenadministratie@fcdordrecht-am.nl.