Start avond4daagse

Start jeugdkamp

Wedstrijdverslagen

FC Dordrecht AM JO9-1 heeft er een gewoonte van gemaakt!!

Om 09:15 uur stond JO9-1 op het veld bij Oranje Wit om warm te lopen voor de wedstrijd tegen Oranje Wit JO9-2 die om 09.45 zou beginnen.
Vol spanning hebben de jongens zich voorbereid voor de ene laatste wedstrijd van de periode wetende dat ze volgende week kampioen worden.
Onze jongens begonnen gelijk sterk vanaf het startsignaal en wisten dat vol te houden tot het einde van de wedstrijd. Na 13 minuten maakte Musa Bozkurt een mooie doelpunt waarbij de schapenkoppen op 0-1 voorsprong zijn gekomen. Deze week hebben wij tijdens de trainingen geoefend met hoekschoppen. Vandaag hebben wij de vruchten daarvan kunnen plukken. Op assist van Musa Bozkurt die een hoekschop nam kwam de bal terecht bij Mirhan Kolkilic die via een afstandschot de 0-2 maakte. Echter is het Oranje Wit gelukt om in de tweede helft een doelpunt te scoren waardoor de wedstrijd spannend werd. 3 minuten voor tijd wist onze topscorer Musa Bozkurt een fraaie doelpunt te maken, waardoor de wedstrijd rustig uitgespeeld kon worden. Eindstand Oranje Wit JO9-2 1 – 3 FC Dordrecht AM JO9-1
Wat zijn wij ongelooflijk trots op onze toppers!
Aankomende week weer voorbereiden voor de laatste periode wedstijd. De jongens hebben zaterdag 7 oktober een thuiswedstrijd tegen Sliedrecht JO9-1. Wetende dat de tegenstander al een wedstrijd heeft verloren zijn de jongens stiekem al de kampioenschap aan het vieren voor de periode (1E FASE) 01 NAJAAR.